© BELGA

Met de Koppenbergcross wordt de eerste van een rist klassiekers in het veld afgewerkt. Wie wint op de Bult van Melden mag al meteen van een geslaagde start van het seizoen spreken. Hieronder alles wat u moet weten van deze mythische wedstrijd.

Wat? Eerste manche X20 Badkamers Trofee (mannen) en Soudal Ladies Trophy (vrouwen)

Waar? Melden, Oudenaarde

Programma?

10u40: mannen junioren

11u50: vrouwen

14u: mannen elite

15u20: mannen U23

Als gevolg van de rechtstreekse uitzending van de bekerpartij Lierse – Antwerp wordt er uitzonderlijk geschoven met de starturen. De voetbalwedstrijd wordt op gang gefloten om 15u45 en wordt eveneens uitgezonden door Sporza. Om zowel de wedstrijd van de vrouwen als de mannen uit te kunnen zenden, is besloten om beide wedstrijden naar voren te schuiven. De vrouwen starten om 11u50, de mannen om 14u. Voor één keer zal het programma door de U23 mannen worden afgesloten.

Belangrijkste deelnemers

Mannen: Michael Vanthourenhout, Eli Iserbyt, Lars van der Haar (Ned), Thibau Nys, Jens Adams, Toon Vandebosch, Witse Meeussen, Pim Ronhaar (Ned), Vincent Baestaens, Thomas Mein (GBR), Thijs Aerts, Cameron Mason (GBR), Emiel Verstrynge, Corné van Kessel (Ned), Lander Loockx, Tom Meeusen.

Vrouwen: Fem van Empel (Ned), Sanne Cant, Denise Betsema (Ned), Aniek van Alphen (Ned), Anna Kay (GBR).

Televisie: Zowel de vrouwen als de mannen worden rechtstreeks op Sporza uitgezonden

 (gvdl)

Verder Lezen (Klik Hier)
Films Epicplace

Door bezootje